Tábor 2022


Informace k táboru

Termín tábora je 16. 7. – 30. 7. 2022 a bude se konat v Chotěvicích u Hostinného. Cena tábora se letos mění na 3800 Kč. V případě, že by se tábor nemohl uskutečnit, budou veškeré finance vráceny. Veškeré potřebné dokumenty k táboru naleznete v odkazech níže. Prosím zařiďte si včasné vyplnění posudku u lékaře. V případě problémů (např. nemáte tiskárnu) kontaktujte Komára (Michal Bareš) na e-mailu komar@skaut.cz, nebo na telefonu 773 876 575 a domluvíme se na doručení dokumentů případně jiného oddílového vedoucího.

Místo konání: Chotěvice u Hostinného

Fotogalerie z tábora 2021 asociace A-TOM

Mapa

Termín: 16. 7. 2022 – 30. 7. 2022

Kontakt

Vedoucí tábora: Roman Fotr (Říman), tel. 776 633 723

Zástupce vedoucího: Michal Bareš – Komár/ Andrea Barešová – Ája

Zdravotník: děvčata – Ája, chlapci – Komár

Hospodář: Roman Fotr – Říman

Přihláška:

Prosíme, pokud máte možnost přihlášku vytisknout, vytiskněte jí, vyplňte a doručte do během schůzky vedoucím oddílů. V případě, že nemáte možnost tisku, domluvte se s vedoucími, rádi pomůžeme. Odevzdejte nejpozději 25. 5. 2022.

Platba:

Účastnický poplatek pro tábore prosím uhraďte na bankovní účet 35-6955910207/0100, do zprávy pro příjemce uveďte celé jméno dítěte nejpozději do 20.6.2022

V den odjezdu na tábor odevzdám zdravotníkovi:

  • Kartičku ZP
  • Zdravotní a očkovací průkaz
  • Bezinfekčnost (bude na místě)
  • Prohlášení o způsobilosti
  • Anamnézu (pokud nebyla odevzdána v minulém, nebo došlo k nějakým změnám)
  • Léky, které dítě užívá s popisem (Co?, kdy?, kolik?)

Odvoz:

Rodiče, kteří vlastní automobil prosíme o pomoc v podobě dopravy dětí na tábořiště. Rádi též uvítáme pomoc s odvozem materiálu například na přívěsném vozíku, či dodávkou. Bližší informace k odjezdu budou upřesněny později.

Kontakt:

O stavu Vašeho dítěte Vás bude informovat vedoucí tábora pravidelně několikrát v průběhu tábora, v případě mimořádné události neprodleně.
Pokud budete potřebovat kontaktovat vedoucí v průběhu tábora kvůli důležitým skutečnostem, neváhejte kontaktovat hlavního vedoucího na tel. Viz. Výše, ale předem upozorňujeme, že v místě konání tábora je špatný signál a telefon u sebe nemáme 24 hodin denně. Pokud to půjde posílejte spíše SMS zprávy.

 

Dokumenty k táboru

 

Přihláška na tábor      Seznam věcí

Posudek od lékaře      Anamnéza

Tento záznam byl publikován v Aktuality . Uložit odkaz do záložek.